top of page
Opskrifter & Inspiration

Mad er information til cellerne i kroppen, og næringsstofferne kan tænde og slukke for dine gener. Celler bliver skiftet ud ofte, og dernæst bygget op af den føde vi indtager og optager. På godt og ondt.

Her på bloggen kan du hente lækre opskrifter og inspiration til at integrere den kost og de madvaner, som tænder for lige netop de ressourcer i din krop, du har brug for. ​

Opskrifterne inddrager årstidens gode råvarer, hvor det er muligt, men er der noget du savner, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Forfatters billedeHanne Hansen

Forårs Pesto


Mange af de skønne urter der vælter op af jorden lige nu, er helt oplagte at lave til pesto.

Det er en rigtig fin måde at gemme til vinteren, for den kan sagtens fryses ned i portioner, og det er jo lige nu urterne er allerbedst.


Det skal du bruge:

2-300 gr, persille

2-300 gr. skvalderkål

150-300 gr. ramsløg

150 gr. solsikkekerner

2 citroner (både skræl og saft)

2 dl. koldtpresset rapsolie

2 spsk. urtesalt


Sådan gør du:

Skyl og afdryp det grønne godt (stilke må godt komme med).

Rist solsikkekernerne let gyldne og afkøl dem. Skræl citronerne med en tyndskræller (kun det gule) efter de er vasket godt, og pres al saft ud. Gerne frugtkød også.

Put alle ingredienser i en foodprocessor og kør til den konsistens der passer dig.

Tag evt. lidt blade ad gangen, så det hele kan være der.


Denne konsistens er som sagt god at fryse ned. Du kan sagtens tilføre mere olie ved servering, hvis den skal være mere flydende.




0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Pocheret æg

Rødbedesalat

Comments


bottom of page